La reforma del Barri Antic continua aixecant polseguera. Foto: Google Maps

Ara Parets ERC no està gens conforme amb la licitació de les obres del Barri Antic. Tant pel seu cost com pel moment en què es va aprovar.

Pel que fa al cost, no entenen “a què es deu l’increment desmesurat en el pressupost quan el projecte té moltes mancances”. Ara Parets reafirma que “el preu de licitació, a l’espera de l’adjudicació definitiva, s’ha rebaixat tan sols un 10% del previst en el projecte executiu elaborat pels arquitectes Roselló-Sangenís”, cosa que els sembla molt poc tenint en compte que “els costos són molt superiors als de les obres de l’avinguda Espanya o de la urbanització de la plaça Dr. Trueta”.

El regidor socialista Cesc Juzgado, amb un to expressament irònic, s’alegra en declaracions a Línia Vallès “que tinguin aquests coneixements tècnics per dir que el cost és desmesurat”. “Me n’alegro molt, però jo no m’atreveixo a dir-ho”, afegeix.

Juzgado assegura que la funció de l’Ajuntament és la d’encarregar els estudis de les obres als experts, que són qui han de valorar el cost que tenen. I així confirma que s’ha fet.

DATA DE L’APROVACIÓ
ERC també ha criticat el moment en què es va aprovar “la licitació de les obres de reforma del Barri Antic”, el 31 d’agost, “quan encara l’oposició no havia presentat les al·legacions, ja que el termini finalitzava el 4 de setembre”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram