L’afició torna a tenir ganes de veure futbol. Foto: ECG

Després de dos mesos d’aturada, el futbol torna aquest cap de setmana al municipal de Granollers. Serà demà mateix, a les 7 de la tarda, quan l’EC Granollers d’Albert Cámara estrenarà la temporada amb el primer enfrontament oficial, la primera ronda de la Copa Catalunya absoluta contra el CF Badalona, de Segona divisió B.

El conjunt blanc, que va tancar la seva plantilla a finals de la setmana passada amb la incorporació del lateral Manu Moreno, ja fa gairebé dues setmanes que treballa incansablement per arribar a aquest primer repte en les millors condicions possibles. El club ha posat les entrades a cinc euros per assegurar-se que l’estadi presenti un gran aspecte en el primer partit del curs. Després d’aquest enfrontament, l’equip jugarà l’Històrics a Barcelona.

CALENDARI DE LLIGA DEFINIT
La Copa serà el primer repte per al projecte 2017-18 de Cámara, però el plat principal del curs serà una nova temporada a la Tercera divisió. En aquest sentit, abans-d’ahir la Federació Catalana de Futbol (FCF) va publicar el calendari i els granollerins ja saben que debutaran durant el cap de setmana del 19 i el 20 d’agost a casa contra el Santfeliuenc. El darrer partit de la primera volta (a Sant Boi) coincidirà amb l’inici de les vacances del Nadal i la lliga regular s’acabarà el segon cap de setmana del maig del 2018.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram