Del Rec al Roc té els seus comerços al centre de Granollers. Foto: Google Maps

Una trentena de comerços de l’associació de botiguers de Del Rec al Roc participaran fins al dia 31 en una gimcana que proposa desxifrar jeroglífics en cartells enganxats als aparadors de les botigues.

Es tracta de jeroglífics elaborats per Jordi Esteban, de la mà de l’Oficina de Català de Canovelles, per tal de promoure l’ús social del català de manera lúdica al comerç. La campanya, que porta per nom Endevina-la, ja s’ha estès per diverses poblacions catalanes i proposa que els clients de les botigues desxifrin aquests enigmes.

Quan els consumidors participants que hagin endevinat la paraula que s’amaga sota qualsevol dels jeroglífics, l’hauran d’anotar en una butlleta escrita correctament en català. Poden participar persones de totes les edats, les quals podran optar a diferents premis. Des d’un àpat en un restaurant, un val de compra o una panera amb productes infantils, entre altres, són alguns dels premis que es lliuraran als guanyadors. El sorteig es farà el pròxim 22 de setembre, durant el sopar de la festa al carrer de l’associació de botiguers Del Rec al Roc. 

Aquesta és la tercera vegada que es promou aquesta activitat. L’any 2015 –amb 1.364 butlletes recollides– es va fer a través de l’associació granollerina La Traca mentre que l’any següent –701 butlletes– ho va fer Comerç de Dalt, també originària de Granollers.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram