El foc es va produir al primer pis de l’edifici. Foto: Google Maps

Vuit persones van resultar ferides dilluns al migdia arran d’un incendi que es va produir a la cuina d’un pis del poble, situat al primer pis del número 4 de la plaça de Catalunya. Finalment, tot ha quedat en un ensurt, ja que segons ha informat el consistori a Línia Vallès, ja estan totes donades d’alta.

De les vuit persones ferides, tres van ser ateses en el mateix lloc dels fets pels professionals dels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) per haver inhalat fum i ja van ser donades d’alta de seguida. Les altres cinc afectades van ser traslladades a l’Hospital de Mollet i, segons els Bombers, no n’hi havia cap ferida de gravetat.

Els cinc ferits que van ser traslladats al centre sanitari molletà eren una dona de 36 anys que havia patit una crisi d’ansietat i un jove de 19 anys i tres noies menors que s’havien intoxicat per inhalació de fum.

El foc es va produir als voltants d’un quart de dues del migdia i va acabar afectant la cuina del pis en qüestió, malgrat que els Bombers van actuar ràpidament i en un quart d’hora l’havien sufocat. Al lloc dels fets van estar treballant braç a braç cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Les flames, doncs, no van arribar a anar més enllà de la cuina. La resta del pis i de l’escala, però, sí que van quedar afectades pel fum.

Davant de fets com aquest, els Bombers recomanen que els veïns dels pisos del costat de l’afectat es tanquin a casa, amb portes i finestres també tancades del tot perquè el fum no entri als seus habitatges.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram