La polèmica comissió d’investigació sobre un accident de trànsit de la regidora d’Ara Parets ERC, Kènia Domènech, el juliol del 2016 ja s’ha acabat. I ho ha fet com va començar: amb retrets i crítiques per part de tots els implicats.

La comissió s’ha reunit tres vegades durant les últimes setmanes després que el Ple del 25 de maig acordés, amb només els vots favorables de l’equip de govern (PSC i PDeCAT), la seva creació. La resta de forces de l’oposició es van negar a participar-hi.

A la comissió han declarat dues persones, segons expliquen els republicans, ja que s’ha celebrat sempre a porta tancada. Per una banda, l’inspector de la policia local, Joan Pérez, el qual hauria explicat que “no existeix cap informe policial sobre el cas, sinó simplement una anotació dels fets en el parte diari de la policia”. Per l’altra, també va intervenir Domènech, la qual hauria donat “tot tipus de detalls sobre els fets” i hauria aportat “la documentació de l’acord amb el propietari del vehicle afectat”, sempre segons ERC.

Els republicans lamenten que l’equip de govern hagi tancat l’assumpte “sense voler votar cap tipus de conclusió”, mentre que Raul Urtusol (PDeCAT), el regidor que va impulsar la creació de la comissió, matisa que l’acta encara no està tancada –es preveu que això es faci la setmana que ve–. Fins aleshores prefereix no fer declaracions.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram