El mercat va ser construït el 1968. Foto: Arxiu

Les obres de millora del Mercat de Sant Carles van arrencar dilluns passat i es preveu que durin fins al pròxim mes de desembre. Segons informa el consistori en un comunicat, les obres “contribuiran a prestar un millor servei a la clientela i a modernitzar aquest mercat”, el qual va ser construït l’any 1968.

Les actuacions estan adreçades a reformar el soterrani de l’equipament, col·locant-hi noves cambres de refrigeració i magatzems; es renovarà el clavegueram, la xarxa de telefonia, la ventilació, els lavabos, l’enllumenat i la gestió dels residus; es condicionarà la façana de la plaça de la Caserna i es construirà una nova rampa d’accés pel carrer de Sant Jaume i s’instal·larà nova il·luminació als passadissos de la zona de parades.

Per altra banda, la climatització del mercat també millorarà amb la construcció d’un sistema d’aire calent i fred.

Pel que fa a la gestió de residus, al carrer Sant Jaume s’eliminaran els contenidors que actualment estan a l’aire lliure, ja que amb la reforma quedar integrats dins del mercat.

De moment s’ha començat a fer la rampa d’accés pel carrer de Sant Jaume. Això comportarà que tres mòduls de cambres frigorífiques i dos de magatzems ocupin diversos espais al voltant del mercat i a la plaça Folch i Torres. A més, implicarà el trasllat de 13 parades del mercat del dijous d’aquest mateix tram que aniran a parar al carrer Princesa.

Les obres de millora de l’equipament tenen un cost de 760.084 euros, IVA inclòs.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram