Skalari actua avui al Parc Firal. Foto: Facebook (Juantxo Skalari)

El Musik N Viu engega avui el seu segon cap de setmana amb l’enèrgic Juantxo Skalari & La Rude Band, el projecte iniciat per Juantxo, el seu germà Peio i el seu grup l’any 2014 i que neix arran de la banda navarresa de música ska que van liderar durant més d’una dècada, Skalariak.

Així, la formació pujarà aquesta nit a l’escenari del festival granollerí al Parc Firal, convidats pels Diables de Granollers. i oferiran un ampli repertori d’ska i rockabilly. A més d’ells, avui animaran la nit els concerts de la F.R.A.C (Fundación de Raperos Atípicos de Cádiz), un projecte musical pioner que barreja el “romancero gaditano” amb ritmes de dub i dancehal; Lokito LoPongo, grup de ska, funk i rock; Aldarull, d’estil ska, funk i rock; i Rialles Sound System.

Però la festa no acaba aquí i demà dissabte serà el torn, convidats per AUSA (Associació Urbana de Sons i Arts), Los Mambo Jambo. La banda de blues i surf instrumental compta amb l’aclamat saxofonista Dani Nelo. També pujarà a l’escenari Manero Sound System amb el seu estil funk fusion, disco; i Museless, amb Laura Llopart i la seva música electropop i projeccions.

5.000 PERSONES EN DOS DIES
La setmana passada 5.000 persones van gaudir de dos dies del Musik N Viu. Van actuar Doctor Prats i Buhos, a més de De Cara a la Pared i La banda del Coche Rojo (30 de juny). L’endemà va ser el torn dels grups Inflexión, Magret de Paco, Gritando en Silencio i Coet. El primer dia va ser organitzat pel col·lectiu de Jovent Ignorat, mentre que la segona nit va ser organitzada per ASGRAM (Associació Granollerina de Músics).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram