Una projecció del futur aspecte del camp de Palou. Foto: Aj. Granollers

Pas endavant per reformar la que serà la futura casa de l’EC Granollers. Dimarts passat es va fer la presentació del projecte de remodelació del camp de futbol de Palou, per al qual està prevista una inversió pròxima als 4 milions d’euros. Si es compleixen els terminis establerts, les obres començarien abans que acabi aquest any i els equips del club blanc podrien fer servir l’equipament esportiu durant la temporada 2018-19.

Un cop s’hagi construït, el complex esportiu constarà de dos camps, un de futbol 11 i un de futbol 7, que estaran separats per una passarel·la que, a banda d’aquesta funció, també permetrà poder veure els partits que s’estiguin jugant als dos camps al mateix temps. El nou estadi tindrà una graderia amb aforament per a més de 700 espectadors i tindrà dos accessos, un per al públic i un altre per als serveis. El camp tindrà també gimnàs, bar, espais d’emmagatzematge, oficines i 10 vestidors.

Segons ha explicat el consistori, en la construcció del nou estadi també es tindran en compte criteris d’eficiència energètica i es canviarà tota la xarxa elèctrica que hi ha actualment.

Un altre dels criteris que s’ha considerat en aquest projecte és la mobilitat. L’Ajuntament estudiarà ampliar la freqüència de pas de les línies d’autobús més pròximes a aquest futur recinte esportiu.

DESÈ MEMORIAL SERGI LÓPEZ
Esportivament parlant, el cap de setmana passat el club va celebrar la desena edició del Memorial Sergi López, que va comptar amb setze equips. La Unió Esportiva Sant Andreu es va adjudicar la desena edició de la competició després de derrotar l’EC Granollers a la final per 4-1. La tercera posició va ser per al Barça, que va derrotar el Badalona.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram