Un moment del partit contra els barcelonistes. Foto: FCB

La temporada 2016-17 ha arribat a la seva fi per al BM Granollers. L’equip va abaixar el teló al curs el passat cap de setmana perdent a les semifinals de la Copa del Rei contra el futur campió, el Barça (23-37).

Els d’Antonio Rama, que va debutar com a primer entrenador del BMG, van aguantar l’empenta dels blaugrana fins al minut 20 de la primera meitat, quan els de Xavi Pascual van aconseguir un parcial que va fer que marxessin al

descans perdent per 7 (10-17). Els granollerins ja no van poder reduir la renda de set gols dels barcelonistes, que cap al segon tram de la segona meitat van tornar a prémer l’accelerador i van sentenciar multiplicant per dos el resultat al descans.

Però si la Copa va significar el primer campionat de Rama al capdavant del sènior masculí, a Lleó es va acabar la carrera de dos mites del club, Vicente Álamo i Álvaro Ferrer. Tot i això, el club no ha trigat en anunciar el relleu del porter amb el retorn de César Bombom Almeida, que torna al club després d’una temporada a l’Arendal noruec. L’internacional brasiler ha signat un contracte per dues temporades. El degoteig de cares noves va continuar ahir amb l’anunci del fitxatge del lateral lituà Rolandas Bernatonis, que arriba del CSM de Bucarest.

Ara, la plantilla comença les vacances amb l’excepció dels internacionals Adrià Figueras i Marc Cañellas, que s’han incorporat a la disciplina de la selecció espanyola per jugar els darrers partits de classificació per al campionat d’Europa de l’any que ve.

MINICAMPIONS
El primer equip no va poder tornar a casa amb la copa, cosa de la qual sí que pot presumir el cadet, que va tornar de Lleó amb el títol de la Minicopa.

Els nois de Sergi Escurriola van exhibir el seu millor joc i van aconseguir un nou títol per a les vitrines del club derrotant l’Ademar de Lleó a la final (22-39).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram