Hi va haver bona afluència al recinte firal. Foto: Twitter (@Firaascensio)

Granollers va acomiadar diumenge quatre dies d’esclat festiu per la Fira i Festes de l’Ascensió, que han tingut lloc del 25 al 28 de maig. Enguany hi ha hagut més afluència de públic, ja que no ha plogut com l’any passat, i es van poder portar a terme totes les activitats previstes.

Tots els participants dels diferents espais de la fira valoren que hi ha hagut bons resultats, però alguns d’ells, com és el cas dels expositors, pensaven que tindrien més vendes. Pel que fa a una de les novetats de l’edició d’enguany de l’Ascensió, l’espai Vallès Gastronòmic, també ha tingut molt bona acollida i de cara a l’any que ve podria augmentar la superfície que ocupa, segons els seus organitzadors, el Gremi d’Hostaleria.

Un altre espai cabdal en el marc de la Fira de l’Ascensió és el dedicat a la ramaderia i l’agricultura. En aquesta zona hi ha hagut una gran participació i els seus impulsors es mostren satisfets perquè han pogut promoure els seus productes de proximitat al llarg dels dies que ha durat la fira.

L’espai Jugar x Jugar, un altre dels indrets més concorreguts de la fira, també ha comptat amb una gran afluència i participació, així com l’espai dedicat a l’automoció, en el qual s’han venut bastants cotxes.

BÈSTIES GEGANTS AL CENTRE
A més de les activitats al recinte firal, els carrers del centre de Granollers es van omplir de vida. Un dels actes més destacats va ser la Passada de l’Ascensió, dissabte a la tarda, durant la qual bèsties gegants i animals (una mantis, una formiga, óssos del Pirineu…) van recórrer diversos carrers i places en vuit recorreguts diferents.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram