Els cossos van ser trobats al camí de la depuradora. Foto: Google Maps

Després d’uns dies d’investigació per aclarir què va passar en el cas de la parella trobada morta, cremada, dins d’un cotxe als afores de la Llagosta dissabte passat, encara no s’ha pogut resoldre què va passar. Segons han confirmat els Mossos d’Esquadra de la Regió Metropolitana Nord a aquest periòdic, l’autòpsia que s’ha fet als cossos no ha donat resultats.

D’aquesta manera, segons informen els agents, se seguiran fent proves als cadàvers a càrrec de forenses especialitzats. A més d’això, la policia seguirà buscant indicis de l’entorn de les víctimes per saber si aquestes estaven patint alguna amenaça o bé es podria tractar d’un cas de suïcidi a causa d’alguna situació en la qual es trobaven al límit. Per tant, de moment, totes les hipòtesis romanen obertes.

Els cossos de la parella morta van ser trobats cap a les set de la tarda de dissabte en una carretera que es troba entre les vies del tren i el riu Besòs, als afores del municipi, concretament al camí de la depuradora en una zona entre el cementiri municipal i la via del tren. Inicialment, però, no s’ha trobat cap evidència de violència física i tampoc no hi ha restes toxicològiques als cossos.

Les dues persones mortes són d’origen bolivià, tenien uns quaranta anys i residien a la Llagosta des de feia més d’una dècada. Ella tenia dos fills d’una relació anterior i, de fet, va ser una de les filles la qual va donar l’alerta a la Policia Local per denunciar la desaparició de la seva mare.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram