Com ja va passar fa setmanes amb la banqueta del primer equip masculí, el BM Granollers torna a mirar cap a casa per triar el tècnic que substituirà José Luis Villanueva al capdavant del sènior femení a partir del curs que ve. Dilluns passat el club va anunciar que el montornesenc Robert Cuesta serà el pròxim entrenador de l’equip, després d’haver estat l’ajudant de Villanueva en els darrers tres cursos.

“Estic molt il·lusionat de poder seguir en el projecte i en la línia ascendent de les tres darreres temporades, que han servit per posar uns fonaments estables per al creixement de l’equip”, ha explicat Cuesta en declaracions al portal web del club.

Cuesta, però, necessitava algú per assumir les funcions que fins ara duia a terme i l’escollida per fer-ho és Jessica Bonilla, actual jugadora del primer equip. La granollerina, a banda de la seva funció sobre el parquet és la coordinadora de la base femenina del club.

DISSABTE, DOBLE CITA
Però encara que el club vagi anunciant els futurs màxims responsables, esportivament demà hi haurà dues cites de primer nivell al Palau d’Esports. La tarda d’handbol començarà a les cinc amb el partit entre el sènior masculí i el Naturhouse La Rioja i continuarà a les set amb el matx entre el femení i l’Alcobendas.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram