La droga es va trobar en una masia de Gualba. Foto: Mossos

Nova operació antidroga a la comarca. La setmana passada, i gràcies a les investigacions que havien iniciat agents de la Policia Local de Sant Celoni, els Mossos d’Esquadra van poder desmantellar una gran plantació de marihuana situada a una nau industrial de Gualba. En total, els policies van trobar prop de 2.600 plantes de marihuana, 12 quilos de marihuana ja recollida i 10 quilos de pol·len que s’havia extret d’aquestes plantes.

Després de dos mesos d’investigacions, els agents van detectar que aquest edifici estava perfectament protegit, que els seus aparells d’aire condicionat funcionaven durant tot el dia i que durant el dia estava buida, però durant la nit hi havia gent entrant i sortint i es feien descàrregues de material. El dia 26 del mes passat, els agents van identificar un d’aquests homes fora de la nau amb fertilitzants per fer créixer plantes. Aquest va permetre que els Mossos entressin a la nau, on van trobar tot el material i una màquina centrifugadora de fabricació casolana, que serveix per convertir la marihuana en pol·len d’haixix.

Els Mossos van detenir el propietari de la nau aquell mateix dia i va passar a disposició judicial, tot i que després de prendre-li declaració, el jutge va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.

Aquesta és la quarta operació policial que ha servit per desarticular plantacions d’aquesta droga a la comarca en aquests primers mesos de l’any. Les tres primeres es va fer a principis de febrer a Santa Maria de Palautordera, Llinars, Vallgorguina i Sant Celoni, mentre que la darrera, el mes passat, també va ser a Santa Maria.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram