La jornada tindrà lloc al Palau d’Esports. Foto: Ajuntament

Demà dissabte el Palau d’Esports s’omplirà de gom a gom per acollir la cinquena assemblea general ordinària de l’ANC. Es tracta d’una cita clau en la qual es preveu que uns 5.000 assistents ratifiquin el full de ruta i el codi ètic de l’entitat. Hi poden participar tots els socis i sòcies de l’ANC que ho siguin des d’abans de l’1 d’abril i que estiguin al corrent de pagament.

L’objectiu de l’ANC és garantir la celebració del referèndum per la independència de Catalunya “en un termini no més enllà del setembre del 2017”, per la qual cosa vol aprovar un full de ruta definitiu per al període 2017-2018. Un termini durant el qual, segons l’ANC, “l’èxit de les accions que s’hi plantegen serà absolut quan estiguin consensuades i plenament coordinades amb tots els actors sobiranistes del procés”.

El full de ruta que es votarà demà recull les “accions estratègiques” que, a parer de l’ANC, caldrà fer “abans, durant i després de la celebració del referèndum”. Per tant, el document és una “guia de les actuacions de l’ANC i preveu els actes polítics i jurídics de les institucions i el suport actiu i vigilant de la gent mobilitzada”.

Pel que fa al codi ètic, l’ANC es defineix com a “organització popular, unitària, plural i democràtica, compromesa, de forma pacífica i democràtica, amb la recuperació de la independència política de Catalunya”, entre altres característiques. El document recull un conjunt de valors que totes les persones associades hauran d’assumir, si finalment demà s’aprova. La trobada començarà a les 10 del matí i acabarà cap a les dues del migdia.

LÍNIA VALLÈS
Durant l’assemblea de demà, entre els assistents es repartirà una publicació amb la informació detallada sobre el codi ètic i el full de ruta, entre altres. Línia Vallès s’ha encarregat de la producció gràfica i la impressió d’aquest document de treball.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram