Laura Pous jugant amb els participants. Foto: Gran Centre Granollers

La ciutat va viure una jornada tennística divendres passat en el marc del primer Open Tennis de Granollers, una activitat esportiva que organitzava l’associació de comerciants Gran Centre Granollers, en col·laboració amb l’Ajuntament, el Nou Tennis Belulla i el Banc Sabadell.

Segons expliquen des de l’associació, l’activitat va ser tot un èxit de participants, els quals van poder jugar partits de mini tennis en unes pistes improvisades a la plaça de la Porxada. De fet, les cues per poder jugar-hi van caracteritzar la tarda d’aquell divendres. A més, els organitzadors van portar la tennista Laura Pous perquè hi participés, un fet que va donar més atractiu a la cita esportiva.

A la trobada es va celebrar el sorteig de dos passis VIP per al 65è Trofeu Conde de Godó, que s’està jugant a Barcelona, considerat un dels millors campionats del circuit mundial en terra batuda. Però a més de les dues entrades, l’organització va lliurar-ne dues més dobles.

Des de Gran Centre Granollers celebren l’èxit del primer Open Tenis i asseguren que tenen en perspectiva celebrar una segona edició, atès l’interès que va despertar i el gran nombre de visites que va rebre.

Per altra banda, ahir a la tarda Gran Centre va seguir amb el seu cicle de xerrades a la Sala Tarafa. Helena Comas i Laura Duran van parlar sobre l’educació i la consciència.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram