Els paradistes reclamen millores al mercat des de fa temps. Foto: Arxiu

La reforma del Mercat de la Llagosta sembla més a prop. L’Ajuntament ha impulsat una diagnosi de l’equipament que donarà com a resultat un estudi que elaborarà l’empresa PROCOM. Aquest informe analitzarà la situació de l’equipament i proporcionarà algunes propostes de millora. I és que la reforma del mercat és una petició que els paradistes venen fent des de fa uns anys, ja que lamenten el “mal estat” de la instal·lació.

El consistori ha decidit fer aquest pas emparant-se en un servei que ofereix la Diputació. La marca que portarà a terme l’estudi s’ha reunit amb els responsables municipals per “conèixer el seu posicionament” sobre el mercat municipal, expliquen des del consistori. Ara, la voluntat de PROCOM és mantenir trobades amb tots els concessionaris.

Per altra banda, també es vol dedicar un apartat de l’informe a analitzar l’edifici del mercat i el seu entorn, a més de conèixer l’opinió de la ciutadania.

Tot plegat, el document que elabori finalment PROCOM, que segons informen fonts municipals estarà enllestit al març, contindrà la situació actual del mercat així com algunes propostes de millora.

Els paradistes van elaborar fa un any i mig un document amb totes les seves propostes per millorar l’equipament, ja que les consideren necessàries per renovar-lo.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram