Santi Vidal va dimitir com a senador fa una setmana. Foto: ERC

Santi Vidal no va assistir a la xerrada que havia d’oferir divendres passat a Martorelles, organitzada per l’ANC local, després de dimitir com a senador per ERC la setmana passada. Ho va fer l’endemà d’haver atribuït il·legalitats al govern de la Generalitat. Vidal va renunciar al seu càrrec, forçat pels republicans, “per no perjudicar el procés”. Des de l’ANC de Martorelles han anunciat que “pròximament” organitzaran un altre acte, sobre el qual n’informaran aviat.

L’exjutge, suspès per haver redactat un esborrany d’una Constitució per a una eventual República Catalana, ara marxa del Senat després que sortissin a la llum algunes intervencions seves en actes organitzats per diverses ANC locals, com la que va oferir a Granollers el 24 de novembre.

Entre altres, Vidal assegurava que el govern català té les dades fiscals de tots els catalans, que els pressupostos tenen una partida camuflada de 400 milions d’euros per construir estructures d’Estat o que investiga els jutges i que un govern estranger no europeu està formant els Mossos en contraespionatge.

Des d’ERC, Oriol Junqueras ja ha informat que donarà explicacions sobre el cas Santi Vidal el pròxim 15 de febrer.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram