Demà dissabte hi haurà actuacions dels Diables. Foto: Diables Parets

Tot i que al llarg de la setmana ja s’han celebrat alguns actes, avui divendres engega oficialment la Festa Major d’Hivern 2017 de Parets. A les sis de la tarda la Biblioteca Can Butjosa oferirà una Hora del conte especial de Festa Major (18.00) i mitja hora més tard el poliesportiu Joaquim Rodríguez celebrarà el Canta Parets! dels alumnes de P5 .

La Biblioteca Can Rajoler celebrarà un concert dedicat a Bob Dylan a les set amb activitats de lectura i a les 20.30 hores la Sala Serra Cooperativa acollirà Un sopar d’òpera, amb la conferència i la projecció d’Il barbiere di Siviglia, de Rossini.

Demà dissabte el dia començarà amb el Torneig de Tennis Taula (9.00). Des de les onze es podrà visitar el Pessebre Monumental i a les dotze a l’aparcament de la Llinera hi haurà la Trobada de Bestiari, la vintena Desfilada Infernal i la Plantada del bestiari local i colles convidades, a càrrec dels Diables de Parets. A les 13.00 hi haurà la vintena edició de la Calçotada Popular a Can Butjosa amb exhibicions prèvies de gegants, grallers, bestiari i castellers. Després del dinar, hi haurà exhibicions de danses diverses.

A la tarda, l’aparcament de la Llinera acollirà la primera Trobada de Bestiari i la 20a Desfilada Infernal, acompanyada de xocolatada i cremat de rom. A les set el correfoc donarà el tret de sortida al mateix lloc. Com a cloenda, hi haurà repartiment de brou i lliurament de records.

A més, des de les 10 del matí fins a les 22.00 hores, el municipi acollirà Parets medieval, la fira medieval amb parades i activitats inspirades en l’època. A les 22.00 actuarà Bruno Oro amb Frank Sinatra 100 anys a Can Rajoler i la nit acabarà amb el concert de Festa Major al poliesportiu i Versión Kanalla.

Diumenge hi haurà gegants (10.00, 11.30 i 13.30), sardanes (11.45) i a les sis de la tarda, el Gran Ball de Festa Major. I dilluns s’instal·larà el parc infantil al poliesportiu i a les 19.00 Joan Pera actuarà a Can Rajoler amb Joan Pera, Capri. Els dies 24, 28 i 29 també hi haurà actes relacionats amb les festes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram