Bruno Oro actuarà el 21 de gener. Foto: brunooro.com (Maika Risquez)

El popular actor i cantant Bruno Oro serà l’encarregat d’encetar el pròxim 21 de gener el nou cicle d’espectacles de Can Rajoler, l’any en què l’emblemàtic teatre celebra 20 anys. El passat 1 de gener el grup Gospel Soul ja va oferir un concert inaugural coincidint amb l’arribada de l’any, amb el qual es va donar el tret de sortida a la nova programació.

Bruno Oro pujarà a l’escenari acompanyat de Vicens Martin Dream Big Band per homenatjar Frank Sinatra, amb l’espectacle Sinatra 100 anys. L’espectacle rememora l’inoblidable concert de l’artista a Las Vegas el 1966.

Un altre gran artista que actuarà al teatre paretà serà Joan Pera. Ho farà el 23 de gener amb Joan Pera Capri, una obra dedicada a Joan Capri, mestre català de l’humor. Ramon Madaula i Roger Coma també visitaran Parets amb l’obra L’electe, que es representarà el 5 de febrer. Sis dies més tard serà el torn de La noche de Parrado, a càrrec de l’humorista Víctor Parrado. El 19 de febrer pujarà a l’escenari de Can Rajoler Maria del Mar Bonet, amb 50 anys d’escenaris, un concert antològic de la icona de la cançó.

Al març s’oferiran els espectacles Chefs (dia 5), Una noche con Enrique San Francisco (11 de març) i el concert de Noemí Gilabert & Sergi Igual (dia 19).

A l’abril arribarà El bon pare, amb Lluís Soler, l’humor de Santi Rodríguez, un concert dedicat a Serrat, el teatre-cabaret d’Emili Corral i la música de Flamingo Tours.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram