Les obres començaran a principis de l’any vinent. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament ha adjudicat a l’empresa Modi-Manteniment i Operació d’Infraestructures els treballs d’instal·lació de la infraestructura necessària perquè hi hagi opció a contractar la fibra òptica a tot el Polígon industrial del municipi.

El consistori pretén donar així una important passa endavant cap a la modernització de la zona industrial i augmentar la competitivitat de les empreses d’aquest sector del municipi. A més, també s’espera atraure noves empreses que puguin estar interessades en aquest tipus de serveis que no s’ofereix a tots els polígons dels municipis de la comarca.

De fet, aquesta millora arriba després que els empresaris de la zona haguessin manifestat a l’equip de govern que la situació al Polígon industrial no era favorable. Actualment poques indústries disposen de fibra òptica al municipi i les que disposen d’aquest mitjà de connexió a la xarxa paguen un preu molt alt pel servei. L’Ajuntament va rebre una proposta de l’empresa privada Adamo Telecom Iberia, que estava disposada a donar servei de fibra òptica a les companyies instal·lades al Polígon industrial de la Llagosta.

Amb el nou acord, l’Ajuntament, per la seva banda, destinarà 11.872 euros a la instal·lació de cablejat de fibra òptica al Polígon industrial.

Les tasques per a la instal·lació del servei es faran a principis de l’any que ve i, quan estiguin acabades les obres, les empreses interessades podran contractar el servei amb la firma Adamo Telecom Iberia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram