Escobar va qualificar la carretera de “cicatriu”. Foto: Arxiu

Les molèsties que provoca la carretera B500 als veïns de Sant Fost continuen sent una de les principals preocupacions al poble. Era d’esperar, doncs, que la visita de dilluns del delegat del Govern de la Generalitat a les comarques de Barcelona, Miquel Àngel Escobar, servís per plantejar de nou el desviament de la via. I així va ser.

Després de la reunió amb l’alcaldessa, Montserrat Sanmartí, Escobar va prometre que portaria la demanda de desviament a la Conselleria de Territori i Sostenibilitat, encapçalada per Josep Rull. “Marxo de Sant Fost conscient del combat que hi ha per recuperar el poble”, va dir dilluns Escobar, que va qualificar la B500 de “cicatriu” que fa difícil que Sant Fost tingui un centre econòmic, social i comercial. “Una nova articulació de la carretera permetria relligar un municipi molt dispers en urbanitzacions”, va afegir.

Per la seva banda, Sanmartí va agrair el discurs del delegat i va expressar la seva esperança que els compromisos adquirits per Escobar es facin efectius al més aviat possible.

A banda del desviament de la B500, l’alcaldessa i el delegat van abordar altres qüestions, com per exemple la seguretat als barris, les cases ocupades i els desnonaments, la col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, els serveis socials o les polítiques públiques destinades al jovent del poble.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram