L’equip vol tornar a guanyar la seva copa. Foto: Xavier Solanas / BMG

Ja està tot a punt perquè el BM Granollers torni a viure la seva gran festa. A partir de les 9 de la nit es disputarà una nova edició del Torneig Ciutat de Granollers, que enguany arriba amb un cartell de luxe.

El Kadetten, vigent campió de la Swiss Handball League i un dels equips que actualment juga la Lliga de Campions, serà el rival del conjunt de Carlos Viver. Tot i que els helvètics no han començat la seva aventura europea tan bé com voldrien (han perdut els cinc partits de l’exigent grup A, on hi ha el Barça Lassa, el Kiel, el PSG o el Flensburg, entre altres conjunts), però el conjunt que entrena Lars Walther és el gran dominador de la seva competició domèstica i ha guanyat nou dels campionats suïssos que s’han jugat des del 2005. Només l’Amicitia Zuric i el Wacker Thun han pogut trencar l’hegemonia del Kadetten darrerament. Aquest serà el tercer equip que jugarà el torneig, després del TSV St. Omar i el Pfadi Winterthur. Els socis del club podran entrar de franc al Palau d’Esports per gaudir d’aquest matx.

Els de Carlos Viver tornaran a l’ASOBAL la setmana que ve. L’equip voldrà refer-se de les dues darreres derrotes contra un dels seus rivals directes, el Fertiberia Puerto Sagunto (el cinquè classificat), que visitarà el Palau d’Esports dimecres que ve a dos quarts de 9 del vespre.

EL FEMENÍ, VIU A LA COPA
Continuen arribant bones notícies per al primer equip femení. Després de posar fi a la mala ratxa sense puntuar contra el Canyamelar de València, les de José Luis Villanueva van complir els pronòstics dimarts passat a Dalias (Almeria) i van certificar la seva classificació per a la segona ronda de la Copa de la Reina després de derrotar el Vicar Goya (22-31).

Malgrat que les andaluses juguen a la Divisió de Plata, les granollerines no van voler sorpreses i van saltar a la pista concentrades al màxim. L’únic moment del partit en el qual les locals van manar va ser l’1-0, ja que a partir del minut 3 el Granollers va prendre la iniciativa i ja no la va deixar escapar. Judith Vizuete i la búlgara Lora Sarandeva van ser les màximes golejadores de l’equip, amb cinc gols cadascuna, secundades per Míriam González i Paulina Pérez, que van aconseguir quatre dianes cadascuna d’elles.

L’equip aparcarà provisionalment la competició del KO i tornarà a posar els cinc sentits a la Liga Loterías. Demà a les 5 de la tarda, les granollerines rebran la visita de l’Esencia 27 ULE Cleba Balonmano de Lleó, el cuer de la lliga, que suma un punt com elles.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram