El pis està ubicat al carrer de Joan Pere Fontanella, 41. Foto: Google Maps

L’Anna Vilanova, de 88 anys i vídua des d’en fa 25, ha hagut de deixar el pis on vivia des del 1963 en règim de lloguer. Dimarts passat el Jutjat de Granollers va fer efectiva l’ordre de desnonament dictada pel Tribunal Suprem fa uns mesos, la qual declarava rescindit el contracte d’arrendament.

El motiu de la sentència va ser l’impagament d’un rebut d’escombraries l’any 2011 a la propietària, la qual sí que havia pagat l’import a l’Ajuntament i va decidir denunciar la seva llogatera. En total eren 106,07 euros. Davant d’això, el consistori va mostrar el seu suport a Vilanova i el Ple va aprovar una moció que manifestava la incomprensió de l’Ajuntament davant la sentència. A més, l’ens municipal ha ofert el seu suport i assessorament a la llogatera des de Serveis Socials.

Conchi Caruda, membre de la PAH de Granollers, explica en declaracions a Línia Vallès que en tractar-se d’un cas entre particulars la plataforma no hi pot intervenir. De tota manera, Caruda detalla que Vilanova va demanar ajut a la PAH i la plataforma va posar-se en contacte amb els Serveis Socials de l’Ajuntament. “Sempre s’ha negat a anar a un pis de lloguer social, no volia marxar de casa seva”, recorda Caruda.

La regidora de Serveis Socials, Maria del Mar Sánchez, ho confirma. “Li vam oferir diverses solucions com, per exemple, buscar un pis de lloguer social o bé que ella trobés un pis i des del consistori tramitaríem un ajut al llogater, però mai no ha volgut deixar el pis”, afirma Sánchez.

Ara, però, ho ha hagut de fer per força i, de moment, anirà a viure a casa d’un familiar seu.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram