Una imatge de l’últim partit contra els lleonesos. Foto: Xavier Solanas / BMG

Torna l’ASOBAL al Palau d’Esports. Demà a les 5 de la tarda (i amb les càmeres de Movistar +) el Fraikin Granollers rebrà la visita d’un dels seus rivals a la zona alta de la classificació i un dels històrics de la lliga, l’Abanca Ademar de Lleó. Els castellans també han protagonitzat un inici de lliga notable, amb cinc victòries, un empat i una sola derrota, però el Fraikin s’ha convertit en una piconadora i des de la derrota contra el Barça a la primera jornada del campionat compta com a victòries tots els partits que ha jugat.

Rafa Guijosa dirigeix un bloc molt sòlid (és l’equip menys golejat de la categoria després del Barça) però també és el conjunt que menys gols marca dels 10 primers classificats de la lliga. Entre els jugadors més coneguts del conjunt castellà hi destaca el veterà extrem Juanín García, que ha estat 206 vegades internacional amb la selecció espanyola i els argentins Federico Matías Vieyra i Gonzalo Matías Carou. Igual que passa al Granollers, la plantilla de l’Ademar és molt jove i només tres dels seus jugadors superen la trentena.

Per altra banda, dimarts passat es va fer el sorteig de la tercera ronda de la Copa EHF, prèvia a la fase de grups. El Fraikin començarà a competir en aquesta ronda de la competició i el rival dels granollerins serà el ZTR Zaporozhye, l’actual líder de la lliga d’Ucraïna. El partit d’anada d’aquest enfrontament es jugarà al Palau d’Esports el dia 20 de novembre a tres quarts de 7 de la tarda, mentre que la tornada, prevista pel dissabte 26 del mes que ve, serà al Yunost Sport Hal. Aquesta ciutat, situada al nord del país, és un dels seus centres neuràlgics de l’esport i, de fet, l’altre equip de la vila, l’HC Motor Zaporozhye, està jugant la Lliga de Campions.

EL FEMENÍ REP L’ELX
El Granollers-Ademar no serà l’únic partit de la tarda. A dos quarts de vuit del vespre, el primer equip femení voldrà sumar els primers punts de la temporada contra l’Elx Mustang.

El començament de campionat de les noies de José Luis Villanueva ha estat molt lluny del que es podia esperar i han perdut els cinc partits que han jugat fins ara. Gran Canària i Bera Bera, dos dels equips més potents de la Liga Loterías, són els rivals que ja han desfilat pel Palau d’Esports i per això l’equip espera que el partit contra les alacantines, que ocupen la vuitena posició amb quatre punts, sigui el punt d’inflexió perquè l’equip sumi els primers punts de la temporada i els bons resultats comencin a arribar.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram