Els Manel actuaran demà a les nou de la nit al TAG. Foto: Arxiu

El Teatre Auditori de Granollers (TAG) enceta avui un cap de setmana amb espectacles d’alçada. Aquesta nit pujarà a l’escenari Santi Rodríguez amb el seu nou monòleg Como en casa de uno… en ningún sitio.

Rodríguez actuarà a les nou de la nit i recorrerà diverses cultures i indrets del món, destacant les seves característiques més peculiars. L’humorista, que va saltar a la fama amb el personatge del frutero a la sèrie 7 vidas, ressaltarà els beneficis del fet de viatjar a països exòtics i de conèixer persones de diferents provinences.

Una hora abans serà el torn del concert L’univers de la viola!, la nova proposta de l’Escola de Música Josep M. Ruera de Granollers. Actuaran Jonathan Brown, a la viola, i Kennedy Moretti, al piano.

Brown i Moretti interpretaran la Sonata per a viola en Sol Mayor BWV 1027, de Bach; Sonata en mi menor KV304, de Mozart; i Sonata per a viola i piano en fa menor Opus 120 N.1, de Brahms. L’espectacle té una durada de 60 minuts.

Demà els Manel presentaran el seu disc, Jo competeixo. És un dels espectacles més esperats de la temporada i tindrà lloc a les nou de la nit. El reconegut grup català actuarà durant més d’una hora i mitja amb les cançons del seu quart àlbum.

Diumenge a les set la companyia Kulunka Teatro oferirà André i Dorine, una obra de teatre gestual i de màscares dirigida per Iñaki Rikarte i interpretada per Garbiñe Insausti, José Dault i Eduardo Cárcamo, amb música de Yayo Cáceres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram