Un moment del darrer partit del curs a Pontevedra. Foto: BMC

El BM Granollers comença a agafar velocitat de creuer. Tot i que l’equip va començar el curs perdent contra el Barça Lassa, la derrota al derbi ja queda molt enrere (avui es compleix un mes del partit) i d’aleshores ençà, el Fraikin només ha fet una cosa: guanyar partits.

Ara que encara no ha començat la Copa EHF i les setmanes de competició no estan tan saturades de partits, els vallesans poden recuperar amb més facilitat i els resultats arriben. L’equip ha sumat quatre triomfs consecutius i buscarà prolongar aquest bon moment demà a les 5 de la tarda, quan el BM Villa de Aranda visitarà el Palau d’Esports. L’última visita dels arandins a la ciutat es va saldar amb una victòria ajustada per al Fraikin (32-30).

L’últim partit dels homes de Carlos Viver es va saldar amb una nova victòria, més còmoda del que es podia esperar, dissabte passat a la pista del Balonmán Cangas (22-31). La victòria del Fraikin es va gestar al primer període, on l’equip ja va arribar a gaudir d’una renda favorable de 9 gols (7-16). L’atac granollerí de la primera part va tenir un nom propi: Álvaro Cabanas. L’extrem càntabre va acabar el partit amb 10 gols, 7 dels quals van ser durant els primers 30 minuts.

El Granollers no va donar cap opció als locals durant la segona meitat. Els de Pontevedra, que el curs passat es van quedar fora de competicions europees per només un punt, no van aconseguir que l’avantatge del Fraikin fos inferior a 5 gols en cap moment.

NOU ROL PER A BONILLA
Pel que fa a l’equip femení, la incorporació de Raúl Campos a la Junta directiva (es va anunciar durant l’assemblea de socis) deixava una vacant a la coordinació de la base femenina. Aquesta setmana el club ha anunciat la substituta de Campos, que no és una altra que Jessica Bonilla. La lateral, que compaginarà la seva nova tasca amb els entrenaments i els partits, està “molt il·lusionada amb la nova responsabilitat”, que afronta com “un repte per continuar la bona feina que s’ha fet fins ara”.

Esportivament, les coses no estan acabant de rutllar. Dissabte passat l’equip va perdre en la visita del Bera Bera guipuscoà al Palau d’Esports (20-28) i encara no ha pogut puntuar en aquesta temporada. Malgrat marxar al descans només un gol per sota contra les vigents campiones de lliga, les visitants van aprofitar les errades de les granollerines al segon temps i van sentenciar el partit a la recta final.

Aquest cap de setmana la competició s’atura. Les de José Luis Villanueva tornaran a jugar el pròxim dia 15 a Valladolid.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram