Cada mes passen pel centre de Sant Fost 300.000 vehicles. Foto: Arxiu

Els veïns i veïnes de Sant Fost han tornat a sortir al carrer aquest dijous per reclamar el desviament de la B-500. “És una reivindicació històrica al municipi”, recorda Enrique Jiménez, membre de la Comissió veïnal pel Desviament de la B-500, en declaracions a Línia Vallès.

Jiménez explica que cada mes transiten pel centre de la localitat 300.000 vehicles. “La B-500 és la carretera que enllaça el Vallès amb el Barcelonès i el Maresme i tot aquest trànsit passa per Sant Fost, amb les consegüents molèsties per al veïnat”, afegeix. “Això no es pot consentir”, sentencia.

La plataforma veïnal va traslladar fa temps la seva reivindicació al Parlament, el qual ja va debatre sobre aquest assumpte l’abril del 2015 i va votar-hi a favor unànimement. “Aleshores tan Junts pel Sí com la CUP van donar suport a les nostres demandes, però en la darrera votació a la comissió de Territori, que va tenir lloc el juliol passat, es van fer enrere”, lamenta Jiménez. “Ens han pres el pèl”, afirma indignat.

Davant d’això, els santfostencs no es donen per vençuts i ahir van concentrar-se davant la rotonda del supermercat Lidl per exigir una solució definitiva. “Ens seguirem mobilitzant els cops que faci falta per reivindicar una necessitat inajornable”, conclou Jiménez.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram