Llum verda als números de la temporada passada. Dilluns passat l’assemblea de socis del BM Granollers va tancar l’exercici 2015-16, que econòmicament se salda amb un resultat econòmic positiu de 147.549 euros. El president Josep Pujadas va agrair “el suport de socis, patrocinadors i institucions, així com l’esforç de tots els integrants del club, gràcies als quals s’han assolit els bons resultats”. En aquesta línia, el màxim dirigent va destacar que en els darrers anys el club està complint amb el que marca el Pla de viabilitat econòmica que es va traçar per satisfer el pagament del deute i també es va aprovar el pressupost per a aquest curs, d’un milió d’euros.

Per altra banda, durant la reunió també es va anunciar que l’ex capità Raúl Campos s’incorpora a la Junta directiva del club.

CANGAS I BERA BERA
Demà torna la competició per als dos equips sèniors del club. Els de Carlos Viver, que només han perdut a la primera jornada al derbi contra el Barça Lassa, voldran continuar amb la seva bona dinàmica a Pontevedra, on s’enfrontaran contra el Frigoríficos Morrazo Cangas, un equip que no ha començat gens bé l’ASOBAL i només ha sumat dos punts en quatre jornades.

En canvi, qui necessita sumar amb urgència és el primer equip femení, que ha perdut els tres primers partits. Les de José Luis Villanueva necessitaran tot el suport del Palau d’Esports per jugar contra un dels millors equips de la lliga, el Bera Bera.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram