Una de les taules rodones de la gala dels 25 anys del Circuit. Foto: Circuit

Divendres passat la recta principal del Circuit va convertir-se en l’escenari de la gala de commemoració dels seus 25 anys d’història. Una celebració que va comptar amb la presència de pilots, personalitats del món del motor, autoritats i socis, entre d’altres, i que va concloure amb un sopar a càrrec del Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental.

Laia Ferrer i Noel Rodríguez van ser els encarregats de conduir una cerimònia que va girar entorn de les anècdotes i records del Circuit des de la col·locació de la seva primera pedra. Durant tota la vetllada hi va haver tres taules rodones amb participants destacats. La primera va estar formada per la història viva del Circuit: Josep Lluís Vilaseca, secretari general de l’Esport fa 25 anys; Sebastià Salvadó, expresident del RACC; Carmelo Ezpeleta, CEO de Dorna i primer director del Circuit; Romà Ruiz, alcalde de Montmeló fa 25 anys; i el pilot Sito Pons.

La segona va estar centrada en l’automobilisme, amb la participació del president del Circuit, Vicenç Aguilera; l’alcalde de Montmeló, Antoni Guil; i els pilots Luís Pérez-Sala, Pedro de la Rosa, Miquel Molina i Àlex Palou. Per finalitzar, la taula de motociclisme va convidar Josep Mateu, president del RACC; Joan Fontserè, director general del Circuit; i els pilots Àlex Crivillé, Carles Checa i Emili Alzamora.

Després de 1.300 carreres i amb 4.000 socis abonats, l’organització ha declarat a Línia Vallès que el balanç d’aquest quart de segle ha estat molt positiu.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram