L’Engreskada, un any més la protagonista de les festes. Foto: Ajuntament

Dilluns passat els veïns i veïnes de la Llagosta van dir adéu a quatre dies d’esclat festiu per la celebració de la Festa Major del municipi, que va començar divendres 9. Com és tradicional, les festes van abaixar el teló amb el castell de focs, seguit de l’espectacle de Txabi Franquesa i el Mag Ezker.

L’Engreskada ha estat, un any més, la protagonista de la Festa Major, la qual inclou diverses proves al llarg dels dies. La primera (Km 0) es va dur a terme divendres amb la participació dels Saltats i Volats en la Guatatiboa. Dissabte es va celebrar la segona prova, que portava per títol Aquí hay tomate, i diumenge va ser el torn de la prova La pura. Dilluns les dues colles es van enfrontar en la Campus panotxae, la darrera prova de l’esdeveniment.

Un any més, el Parc Popular ha estat un dels escenaris principals de la festa. S’hi van celebrar els concerts dels grups locals Visto, Apitxoator Rock, Sin retorno i The Happy Funeral i les sessions de discoteca mòbil dels Sangrinaris i Retro Party 90’s. També s’hi va celebrar un vermut musical amb Blue Birds. Un altre centre d’activitats ha estat l’Espai Jove, el qual va acollir cada nit una proposta d’oci diferent. Divendres va ser el torn de l’associació de Djs de la Llagosta, els quals van oferir la festa Vips Killing The Summer 2016. Dissabte van actuar La Bambula i La Loca Histèria, i diumenge Ràdio Llagosta va celebrar-hi el seu 30è aniversari amb un concurs de karaoke.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram