Els blancs han empatat els dos primers partits de lliga. Foto: F. Sancho

Dos partits de lliga, dos punts. Dos gols a favor, dos gols en contra. L’EC Granollers vol començar a sumar de tres en tres aquest cap de setmana després d’empatar 1-1 els dos partits de lliga disputats fins ara (a la Pobla de Mafumet i a casa contra el Cerdanyola).

L’objectiu, però, no serà senzill, ja que l’equip visitarà el Municipal de Nou Barris de Barcelona per jugar contra la Monta, un dels equips més fiables del país jugant com a local. Cámara tindrà tots els seus homes a la seva disposició, mentre que els barcelonins tindran la baixa del defensa José María Santos, que va ser expulsat la jornada passada. El curs passat l’equip, aleshores dirigit per Albert Garcia, va perdre per la mínima (1-0) a Barcelona amb un gol de Dalmau. El resultat es va repetir a la segona volta al municipal del carrer Girona.

PUTELLAS, CAMPIONA
Per altra banda, diumenge passat el Barça d’Alèxia Putellas va guanyar la Copa Catalunya al Germans Gonzalvo de Mollet després de passar per sobre de l’Espanyol (6-0).

La molletana va ser l’autora del tercer gol blaugrana (tot i el resultat, les blanc-i-blaves van plantar cara fins al minut 65) i minuts abans havia donat l’assistència del segon gol a Marta Torrejón.

És la quarta Copa que Putellas guanya amb el club (la tercera de forma consecutiva) i va tenir l’afegit de fer-ho a casa seva.