Montcada va aprovar la requalificació de la zona l’any passat. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament manté que Can Milans és zona verda i així ho continuarà defensant. De fet, el consistori presentarà el corresponent recurs contenciós administratiu si finalment la Generalitat dóna el seu vistiplau a la requalificació dels terrenys de Can Milans en els quals hi ha l’empresa Valentine, tal com va aprovar l’any passat l’Ajuntament de Montcada. L’Ajuntament ha confirmat que la Comissió d’Urbanisme de Barcelona ha donat llum verda a l’operació, però encara falta que el conseller de Territori, Josep Rull, signi el document per tal que sigui definitiu.

“Des de l’Ajuntament confiem que el conseller no hi doni el seu vistiplau i es respectin les decisions judicials que en el seu dia ens van donar la raó en el contenciós pel cas Valentine”, assegura el regidor d’Urbanisme, Raúl Valero. L’Ajuntament de Montcada va aprovar l’any passat la requalificació de la zona verda de Can Milans com a sòl industrial i va desestimar les al·legacions presentades per l’Ajuntament de la Llagosta en contra d’aquest posicionament.

Si finalment la Generalitat dóna el seu vistiplau a aquesta requalificació, “tant l’Ajuntament de Montcada com la Generalitat estaran actuant novament en contra dels interessos dels veïns de la Llagosta i saltant-se la legalitat urbanística”, afirma Valero, afegint que el consistori llagostenc es mantindrà ferm en la defensa dels interessos de la Llagosta en aquest cas.

En el mateix sentit s’han manifestat des d’ICV-EUiA, que asseguren que donaran tot el seu suport a l’equip de govern en la lluita perquè Can Milans no s’industrialitzi i perquè es compleixi la sentència del Tribunal Suprem.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram