L’SLO té la seva seu a l’Ajuntament. Foto: Ajuntament

Un quart de segle vetllant per l’ocupació a la vila. Aquest mes se celebren els 25 anys de la creació del Servei Local d’Ocupació (SLO), l’organisme que el consistori facilita amb un doble propòsit: millorar l’ocupabilitat dels veïns que estan a l’atur i establir vincles amb les empreses per conèixer quines necessitats tenen i ajudar-les en la contractació dels perfils que més els puguin interessar.

De fet, aquesta efemèride coincideix amb la publicació de les millors dades d’ocupació al municipi en els darrers anys. A finals del mes passat únicament 511 veïns estaven a l’atur (35 menys que a finals del mes de maig), una xifra que confirma la bona tendència a tota la comarca i al país.

El passat dia 7 es va commemorar aquest aniversari amb una jornada on es va explicar el recorregut i la feina feta durant aquests 25 anys i també es va fer un balanç del què ha significat aquesta etapa. La presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, i la consellera de Treball, Dolors Bassa, van ser a la inauguració d’aquesta jornada, en la qual també es va reflexionar sobre l’estat actual del mercat laboral i sobre quines són les seves perspectives de futur.

Actualment hi ha un total de 155 SLO que ofereixen els seus serveis a 280 municipis a tota la província.

A banda d’aquest servei, el consistori també impulsa accions d’orientació i assessorament laboral a través del departament de Promoció econòmica.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram