Estat actual de la masia de Can Baqué. Foto: Google Maps

L’entitat SOS Can Baqué ha obert el debat sobre com ha de ser la rehabilitació de la masia de Can Baqué. En una reunió que es va portar a terme la setmana passada al centre Cultural de la Llagosta, l’entitat va recollir les opinions de la ciutadania i va plantejar la necessitat de fer un pla director per definir com s’ha de fer la reforma. A més, també va remarcar la necessitat d’estudiar les possibilitats de finançament del projecte i els possibles usos.

A la reunió, en la qual van participar un bon nombre de membres de partits polítics i diferents entitats, SOS Can Baqué no va plantejar cap rehabilitació concreta ni quins usos s’ha de donar a la Masia. Els impulsors de l’associació creuen que no són ells els que han de fer les propostes concretes, sinó que “els diferents projectes i idees han de sorgir del debat que es generi entre partits polítics, entitats del municipi i ciutadans a títol particular”.

Can Baqué va ser declarat Bé Cultural d’Interès Local a finals de l’any 2011, però està en un estat preocupant de degradació.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram