La Tercera divisió torna un any més al municipal del carrer Girona. Foto: ECG

Torna el futbol a la ciutat. Abans-d’ahir va començar a caminar el nou EC Granollers d’Albert Cámara, un equip que no tindrà res a veure amb el que el curs passat van entrenar primer Albert Garcia i posteriorment Antonio Hidalgo.

El mateix dia que els blancs van tornar a la feina es va fer el sorteig de la lliga, de manera que el club ja coneix el calendari per al curs. El Granollers tindrà un debut complicat, el dia 21 d’agost a les 12 del migdia al municipal de la Pobla de Mafumet contra un equip que el curs passat jugava a Segona divisió B. Per veure el debut oficial dels d’Albert Cámara al municipal del carrer Girona aquesta temporada caldrà esperar una setmana més, fins la visita del Cerdanyola FC. La primera volta acabarà el 18 de desembre, data que marcarà l’inici de la tradicional aturada nadalenca i la competició es reprendrà el 8 de gener. L’últim partit de la temporada (si és que l’equip no es classifica per al play-off) serà durant el cap de setmana del 13 i el 14 de maig a Vilatenim contra la UE Figueres.

El que toca abans, però, és començar a carregar cames i a assimilar els nous conceptes que Cámara vol per al seu equip. El tècnic va assegurar en una entrevista a Vallès Oriental TV que encara poden fer una incorporació més, però que no tenen pressa. El tècnic va explicar que l’única peça que falta és un davanter. De moment, les 15 cares noves de l’entitat (els porters Fuentes i Jayro, els defenses Erencia, Mur, Fuentes, Enric, González i Jaume, els migcampistes Joshua, Joel i Burgos i els davanters Garrós, Corzo, Español i Cañadillas) iniciaran avui una breu estada de dos dies a El Montanyà (molt conegut per haver estat l’escenari de moltes pretemporades del Barça).

El primer partit amistós serà el dia 27 contra un dels rivals de la competició regular, la UE Sant Andreu al Narcís Sala. Aquest serà el darrer test abans del debut en competició oficial, dissabte que ve a les 8 del vespre contra la Monta en un partit corresponent a la primera ronda de la Copa Catalunya. Els barcelonins també seran un dels rivals del Granollers a la Tercera divisió. Cámara va assegurar que té la voluntat de “competir des del primer dia”.

La Unió Esportiva Llagostera serà un altre dels equips que desfilarà pel municipal del carrer Girona abans que comenci la lliga regular i tres amistosos contra el Tona, el filial del Girona i l’Abadessenc posaran el punt final a la pretemporada.

EL MOLLET, SOL A PRIMERA
Per altra banda, i després del descens del Molletense, la UE Mollet serà l’únic equip de la comarca al grup 1 de Primera catalana. Els blanc-i-vermells, que han fet una petició a la Federació catalana de futbol (FCF) per organitzar la fase final de la Copa Catalunya amateur i femenina, debutaran a la lliga el dia 4 de setembre rebent l’Atlético San Juan de Montcada. L’equip també clourà la lliga a casa, contra el CD Masnou.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram