Tots els grups de l’oposició van presentar la proposta. Foto: Ajuntament

Dilluns a les 6 de la tarda se celebrarà un Ple extraordinari per tractar el funcionament dels mitjans de comunicació locals.

Aquesta convocatòria es produeix després de la demanda de tots els grups polítics de l’oposició –Sumem Parets, Ara Parets ERC, NOPP i Ciutadans–. Les quatre forces volen que durant la sessió s’incloguin diverses propostes de resolució relacionades amb el funcionament dels mitjans. L’objectiu és, diuen, complir amb la Llei de Comunicació Audiovisual de Catalunya.

En un comunicat conjunt, els quatre grups pretenen que durant aquesta sessió extraordinària s’aprovi la constitució del consell assessor dels mitjans de comunicació municipals i el contracte programa. A més, es proposa que el Ple nomeni el director per als mitjans audiovisuals (que hauria de rebre el suport de dos terços dels regidors) i s’aprovi l’actualització del Reglament d’Organització i Funcionament del Servei Públic Audiovisual Local.

L’oposició va fer aquesta petició fa dues setmanes i ara ha rebut la resposta afirmativa per part del govern municipal. Els quatre grups polítics recorden que és el segon cop en l’actual legislatura que sol·liciten que se celebri una sessió extraordinària (la primera petició va ser el mes de març, quan volien encarregar una auditoria dels comptes i els contractes públics).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram