Un moment del gran premi d’Assen de diumenge passat. Foto: MotoGP

Aleix Espargaró torna a Aprilia. Dilluns passat, l’escuderia italiana va anunciar el fitxatge del pilot granollerí per als campionats de MotoGP del 2017 i 2018. D’aquesta manera es resol el futur del gran dels Espargaró, que sabia que no continuaria a Suzuki, el seu equip en els mundials del 2015 i en l’actual.

El vallesà ja va pilotar una màquina de l’equip de competició de la marca Piaggio entre 2007 i 2009, abans de fer el salt a la categoria reina, i és la gran aposta de l’equip italià per augmentar la competitivitat de cara al pròxim mundial.

Actualment, Espargaró ocupa la novena posició al campionat amb 49 punts, després de puntuar en tots els grans premis de la temporada excepte en els dos darrers, el de Montmeló i el d’Assen.

POL ESPARGARÓ, EN FORMA
Per la seva banda, el seu germà petit, Pol Espargaró, continua protagonitzant una temporada espectacular. El pilot del Monster Yamaha Tech 3 està superant els registres de la seva millor temporada a la categoria, la de fa dos anys, i ja és sisè a la general amb 59 punts. El granollerí està aconseguint millors resultats que alguns rivals que piloten motos de fàbrica, com els italians Andrea Dovizioso i Andrea Iannone, de Ducati.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram