Les estadístiques mostren una tendència positiva al municipi. Foto: Arxiu

Bones notícies en l’àmbit laboral. Les xifres d’ocupació del maig mostren que 56 veïns de Montmeló van trobar feina durant el mes passat, de manera que la taxa d’atur del municipi es redueix fins al 13,08% (546 persones), una xifra que no s’assolia des dels mesos d’octubre i novembre de l’any 2008. Aquesta dada és sensiblement millor que la corresponent a la comarca, que se situa en un 14,57%, i dos punts millor que la del Baix Vallès, que va marcar un 15,68% a finals del mes passat.

També cal remuntar-se fins al maig de 2008 per trobar un menor nombre de persones del poble desocupades, ja que aleshores la xifra era de 392 veïns. A més, en l’àmbit interanual, la reducció d’un 15,74% en l’atur situa Montmeló com el tercer municipi amb millor comportament de la comarca, que presenta una reducció mitjana d’un l’11,81%.

MILLORA D’OCUPABILITAT
Per altra banda, aquesta setmana ha acabat el cicle Tallers de Millora de l’Ocupabilitat que s’han dut a terme al Centre de Formació d’Adults G2M i en els quals han participat veïns inscrits en la borsa de treball municipal. En aquesta edició dels tallers també s’han treballat l’autoestima, la confiança i les habilitats comunicatives i socials.

A l’octubre hi haurà una nova edició, en la qual es podran apuntar veïns en situació d’atur de llarga durada.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram