Una imatge de l'acte de Domènech a Granollers. Foto: Twitter

Divendres passat va començar la campanya electoral per a les eleccions generals del 26 de juny i durant aquesta setmana els líders dels diferents partits polítics s’han afanyat a visitar la comarca per demanar el vot als vallesans.

La primera a fer-ho ha estat la cap de llista del PSC per Barcelona, Meritxell Batet, que va anar dimarts a la Biblioteca Roca Umbert de Granollers per explicar el programa socialista i on va carregar contra Mariano Rajoy i Pablo Iglesias. Segons Batet, “Rajoy està apàtic i passiu davant la corrupció” i Iglesias “sempre té bones paraules però és incapaç de convertir-les en accions”.

Dimecres va ser el torn d’una seixantena de càrrecs electes republicans del Vallès Oriental que es van reunir a la plaça de la Porxada, entre els quals hi havia el molletà Oriol López, el paretà Jordi Seguer, el diputat al Parlament Chakir El Homrani i els alcaldes de Vallromanes, Martorelles o Llinars. Durant l’acte, els republicans van posar èmfasi en “treure múscul per seguir treballant sense demanar permís a ningú per aconseguir la república catalana”.

Ahir el cap de llista per Barcelona d’En Comú Podem, Xavier Domènech, va visitar el mercat de Granollers, on va remarcar que “el vot més segur d’esquerres implica votar Podem”, recriminant al PSOE, una vegada més, que no s’hagi posicionat respecte d’amb qui pactarà després de les eleccions del 26J.

Les visites dels líders polítics a la comarca, però, no han acabat encara, ja que aquest dissabte Francesc Homs i Feliu Guillaumes (CDC) seran a Granollers, dilluns 20 Irene Rigau anirà a Mollet, dimarts 21 Ciutadans farà el seu acte principal de campanya a Mollet amb la presència de Juan Carlos Guirauta i dimecres 22 Gabriel Rufián i Oriol Junqueras desembarcaran al Parc de les Pruneres de Mollet.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram