Silva i Cabanas són els darrers reforços. Fotos: Anaitasuna i Huesca

La reacció del BM Granollers als comiats dels jugadors ha estat imminent. En poc més d’una setmana, el club ha anunciat quatre arribades, de les quals les dues darreres són Álvaro Cabanas i Jorge Silva. La secretaria tècnica s’ha mogut ràpidament per dibuixar l’equip que Carlos Viver entrenarà quan tornin les competicions oficials.

Cabanas és un extrem esquerre càntabre de 26 anys que arriba a Granollers després d’una temporada al Huesca. Fill de l’exinternacional Javier Cabanas, la temporada passada va ser clau en el conjunt aragonès, del qual va ser el màxim golejador amb 159 gols, una xifra que també el va portar a ser el cinquè màxim realitzador de la lliga. Cabanas es vincula amb el Granollers per dues temporades.

Per la seva banda, Silva és un lateral dret internacional portuguès de 27 anys que arriba procedent de l’Helvetia Anaitasuna, on ha jugat les dues darreres temporades, però la seva experiència a ASOBAL es duplica, ja que també va formar part del Balonmano Guadalajara dos anys més. Silva és un jugador consagrat i el club espera que contribueixi en defensa i amb el seu llançament exterior (en les tres darreres temporades presenta uns números superiors a 100 dianes per curs). El portuguès s’ha compromès amb el Fraikin per als dos pròxims cursos.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram