L’agressió es va produir a prop de la discoteca Tropicana. Foto: Google Maps

Un granollerí de 25 anys va ser apunyalat diumenge quan sortia de la discoteca Tropicana, a Malgrat de Mar. El jove, que va ser traslladat a la Vall d’Hebron, està en estat greu, però es manté estable.

Segons els Mossos d’Esquadra, el jove ferit hauria participat en una baralla només sortir de la discoteca i moments després hauria estat agredit per una altra persona que li va clavar una punyalada a la zona de l’abdomen.

Els fets es van produir a les sis del matí entre l’avinguda de Colom i un aparcament proper al carrer Santa Susanna. La policia també ha explicat que durant l’agressió un amic de la víctima, que hauria intentat ajudar-la, va ser ferit al cap, però en aquest cas la lesió és lleu.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per localitzar l’autor de l’agressió.

DUES VEGADES EN SIS MESOS
Aquesta no és la primera vegada que es produeix una agressió greu a les portes de la discoteca Tropicana. Fa només sis mesos un jove de la Llagosta va ser apallissat i des de llavors està en coma. L’agressió al granollerí s’ha produït només uns dies després que aquest jove hagi aconseguit sortir del coma profund. En aquesta ocasió, però, els vuit presumptes agressors eren de Granollers i el principal acusat de la pallissa ja ha ingressat a la presó.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram