La fàbrica de Parets absorbirà els 50 treballadors de Montmeló. Foto: Google Maps

En els pròxims mesos Idilia Foods, una de les dues societats en les quals es va segregar l’any 2015 Nutrexpa, tancarà la seva fàbrica de Montmeló i invertirà 15 milions d’euros a concentrar a Parets la producció dels seus productes, que inclouen marques de referència com Cola Cao, Nocilla, Paladín, Okey i Mesura.

El tancament de la planta de Montmeló, però, no suposarà cap acomiadament, ja que es preveu que els 50 treballadors de Nocilla es traslladin a la nova fàbrica i s’afegeixin als 120 que ja hi ha a Parets.

Així doncs, amb aquesta inversió es preveu una ampliació de 6.900 metres quadrats de la fàbrica de Parets i d’uns 2.000 metres quadrats del magatzem. També es crearan noves zones d’envasatge, d’R+D i de serveis. Segons la companyia, la renovació permetrà més capacitat d’innovació i de diversificació de la gamma de productes.

Les noves instal·lacions estaran en ple rendiment durant l’any 2018, i es dedicaran a la producció de Cola Cao i Paladín, productes que actualment ja s’elaboren a Parets, així com Nocilla i Mesura, que ara es fan a Montmeló, a la planta de l’antiga Starlux.

L’empresa fa aquesta inversió després que fa pocs mesos va adquirir Biográ, un negoci centenari de Polinyà dedicat als productes ecològics i que factura 9,5 milions d’euros anuals.

Nutrexpa es va segregar l’any 2015 en dues empreses: Idilia Foods, que concentra els productes de cacau, i Adam Foods, amb marques com Artiach, Cuétara, La Piara i Aneto, entre altres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram