Una de les concentracions de suport a Sergio al municipi. Foto: Arxiu

Sembla que comença a obrir-se un bri d’esperança per a l’estat de salut de Sergio Mármol, el jove llagostenc de 21 anys que va quedar en coma profund després de ser apallissat a les portes d’una discoteca fa sis mesos. Des de fa uns dies, el jove ha sortit del coma profund i es troba en un estat que els metges denominen “vigília amb mínima resposta”.

Sergio Mármol ha començat a obrir els ulls i és capaç de respondre a determinats estímuls externs. La seva mare, Eva Hernando, que actualment viu a Montcada, ha explicat a La veu de Montcada que “els metges de l’hospital Vall d’Hebron no saben fins a on arribarà la recuperació, perquè les lesions neuronals són greus, però nosaltres confiem que pugui sortir completament del coma aviat”.

Hernando ha agraït les contínues mostres de suport que ha rebut en tot aquest temps per part de veïns i amics i, especialment, a la recollida de fons que ha impulsat un grup de ciutadans en el marc de la campanya Justícia per a Sergio, amb la distribució de guardioles a diferents municipis. Aquesta setmana el col·lectiu, representat per Sara Escofet, ha lliurat a la mare de Sergio els 400 euros recollits.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram