Presentació del Mercat Audiovisual de Catalunya. Foto: MAC

Un any més torna el Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) a Roca Umbert i ho fa amb la promesa que donarà les claus que definiran el procés de canvi del sector audiovisual.

Aquesta 17a edició, que es portarà a terme dimecres en una única jornada, arriba carregada de novetats i amb la clara voluntat de continuar sent el punt de referència de la divulgació i l’intercanvi de coneixements i serveis del sector audiovisual de proximitat de Catalunya.

Després de l’èxit de la passada edició, amb més de 600 inscrits, el certamen 2016 tindrà un format i activitats similars a l’any passat, incorporant novetats fruit del constant procés de canvi en el qual es troba immers l’àmbit audiovisual i les indústries creatives. Així doncs, el programa s’articularà a través dels quatre espais habituals: Espai 1 (Sala de ponències principal), Espai 2 (Plató), Espai 3 (amb les sales 1, 2, 3 i 4) i Fira MAC (Speech Corner i MAC Tecnològic).

Amb més d’una trentena d’activitats, “el MAC 2016 dedicarà especial atenció a la implementació de noves eines tecnològiques, alhora que posarà damunt la taula la conveniència de renovar o no el seu àmbit normatiu”, assegura el director del MAC, Josep M. Codina.

Un dels plats forts del certamen serà l’espectacle d’un dels principals youtubers nacionals, Wismichu, Hay un Wismichu en mi, en el marc de l’Open MAC, el nou programa d’activitats paral·leles del MAC, que va començar el 19 de maig amb la classe magistral de Joan Fontcuberta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram