A la comarca hi van votar un total de 620 persones. Foto CDC

Com a la resta del país, els militants i simpatitzants de CDC de la comarca també han apostat per la creació d’un nou partit. Aquesta opció ha aconseguit el 70% dels vots de la militància i el 69% dels suports dels simpatitzants. Els militants de tots els municipis han apostat pel nou partit, excepte els de Montmeló, que creuen que és millor la renovació. En el cas dels simpatitzants, els partidaris de la renovació també s’han imposat als de la creació del nou partit a Bigues i Riells. A Montornès, en canvi, hi ha hagut un empat.

Les votacions es van poder fer a la seu comarcal de Granollers, però també a les de Mollet del Vallès, Bigues i Riells, Sant Celoni, La Roca del Vallès, Montornès, Parets del Vallès, Montmeló i Sant Feliu de Codines, en les quals van emetre el seu sufragi un total de 620 persones (371 militants, 248 simpatitzants i un vot nul).

Amb els resultats de dissabte passat i les conclusions obtingudes en les jornades de participació Torn obert, la comissió del procés congressual elaborarà els documents base de debat per al congrés que es portarà a terme el juliol. Segons fonts del partit, hi haurà tres ponències; una d’ideològica, una altra d’organitzativa i una tercera que reculli els posicionaments de les bases sobre qüestions d’actualitat política. CDC, però, no es dissoldrà immediatament, sinó que es reduirà a la mínima expressió per gestionar-ne els drets.

Dissabte també es va decidir el candidat a les eleccions del 26J i a la comarca, Francesc Homs, com va passar en l’àmbit nacional, també va ser el candidat que va rebre més suports, superant en un 58% els vots que va rebre Sílvia Requena.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram