L’equip va guanyar el darrer partit a domicili. Foto: Xavi Solanas / BMG

Mantenir el tercer lloc al final de la lliga serà el repte per al BM Granollers. Això, però, no serà fàcil, ja que l’equip rebrà el Barça Lassa al Palau d’Esports dissabte de la setmana que ve. L’equip no té opcions d’acabar segon, posició que dóna accés a jugar a la Champions 2016-17, de manera que el curs que ve repetirà participació a la Copa EHF.

L’equip va aconseguir la dissetena victòria de la temporada abans-d’ahir a Conca contra el Globalcaja Ciudad Encantada (23-35) en un partit que els de Carlos Viver van dominar des del primer minut. El Fraikin va aconseguir una renda inicial de tres gols que va gestionar gairebé en tot moment i que es va ampliar a cinc al descans (13-18).

L’avantatge va continuar creixent progressivament al segon temps i també gràcies a una tarda molt inspirada de Pol Sastre sota pals (amb 12 aturades), l’equip va acomiadar el curs a domicili amb una nova victòria. Adrià Pérez, amb 7 gols en 7 llançaments, va ser el màxim anotador del matx.