Imatge de la presentació d’abans-d’ahir. Foto: Ajuntament

Ja queda menys d’una setmana perquè es posi en marxa la 66a edició de la Fira de l’Ascensió, que arrencarà el pròxim dijous 5 de maig i acabarà diumenge 8.

Enguany, la fira, que se celebra al Parc Firal, comptarà amb 160 expositors, 12 estands a la Mostra Gastronòmica i 20 expositors a l’espai Jugar x Jugar. Com cada any, la fira combinarà la tradició i la innovació. Amb una mirada posada en els sectors més tradicionals, com l’agricultura i la ramaderia, el tronc central de l’Ascensió el formaran l’alimentació, la indústria i la promoció econòmica. Tal com ja ha passat en les darreres edicions, l’automoció tindrà una presència destacada gràcies a un espai de 2.800 metres quadrats.

Abans-d’ahir la sala de Plens de l’Ajuntament va acollir la presentació de la 66a edició. Hi van ser l’alcalde, Josep Mayoral, i les regidores de Promoció Econòmica, Andrea Canelo, i de Cultura, Mireia López. Mayoral va destacar que la fira permet a diferents actors socials i econòmics gaudir de “grans possibilitats”.

Una de les novetats més destacades d’aquesta edició serà l’estrena d’un mercat de pagès on es vendran productes de proximitat i on també es podran fer tastets, degustacions i veure animals de corral i granja.

EL PREGÓ
El pregó d’enguany anirà a càrrec de l’exregidora de Serveis Socials i Salut Pública entre el 1999 i el 2007, Montserrat Roca. Roca és infermera, llicenciada en en Filologia Catalana i doctora en Ciències Socials i Salut.

L’acte, que tradicionalment enceta la programació de la fira, es farà dimarts que ve a la Sala Tarafa a partir de les set del vespre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram