La instal·lació necessitarà mà d’obra extra el mes que ve. Foto: Circuit

S’acosta una de les cites esportives més esperades de l’any i el Circuit necessita mà d’obra extra. Entre el 13 i el 15 del mes que ve, el circ de la Formula 1 desembarcarà a Montmeló i, per tal que tota l’activitat que hi haurà aquests dies es pugui desenvolupar amb plenes garanties, els responsables de la instal·lació han fet una crida per buscar gent que es faci càrrec de diferents tasques durant els tres dies que duraran els entrenaments i la competició.

D’aquesta manera, el Circuit busca 818 persones, la majoria de les quals (400) serien cambrers, ajudants de cambrer, cuiners i ajudants de cuiner a l’interior del Circuit i al seu voltant. Igualment, des del traçat s’ofereixen 245 llocs d’auxiliar i de controladors, mentre que el darrer gran grup laboral sol·licitat és el de tècnics i peons de neteja, amb un total de 173 places disponibles.

A més, en totes les ofertes, els responsables asseguren que valoraran preferentment i donaran prioritat a tots els veïns del voltant de la instal·lació, dels municipis pròxims i de la resta de la comarca.

El Circuit està gestionant totes aquestes ofertes a través de diferents empreses de treball temporal i especialitzades en aquests àmbits (Aramak, Sabico, BarnaPorters o Meditempus), però al seu lloc web també facilita l’accés als correus on es poder fer arribar els currículums per optar a tots aquests llocs de feina.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram