Una imatge del centre escolar. Foto: Escola Les Planes

Dubte resolt. Fonts de l’Ajuntament han explicat a Línia Vallès que, durant aquesta setmana, han mantingut converses telefòniques amb el Departament d’Ensenyament i que han rebut el compromís que es respectaran les preferències de les famílies en les preinscripcions de P3 i que la línia que es tancarà serà la de l’escola Les Planes.

El consistori va fer públiques divendres passats les dades que ha enviat a la Generalitat. Aquestes diuen que l’escola Joan Maragall ha rebut 43 peticions, la Sagrada Família 42, Les Planes 15 i la Gilpe, que és concertada, també 15. A causa del fet que el nombre d’alumnes per aula durant el curs 2016-17 serà de 19, l’escola que patirà l’eliminació de la línia serà el centre situat al carrer Constitució i no pas la Sagrada Família, com segons el consistori era la intenció inicial d’Ensenyament.

Divendres passat l’Ajuntament havia demanat una reunió amb el departament per abordar aquesta qüestió, una trobada que l’alcalde Óscar Sierra encara espera que es faci. Encara no hi ha data fixada per a aquesta trobada, però el que sí se sap és que el pròxim 20 de maig es faran públiques les llistes d’adjudicació de les places escolars públiques del país.

Per altra banda, i també divendres passat, el consistori va publicar els resultats de les preinscripcions dels alumnes de primer d’ESO. De les 149 sol·licituds, 110 són per a l’Institut Marina i la resta per als CSO Balmes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram