El Celler es va inaugurar el setembre de 2012. Foto: Ajuntament

Front comú al municipi. En el Ple del mes passat, totes les forces polítiques van aprovar per unanimitat presentar un requeriment a la Generalitat perquè facin marxa enrere en la decisió de reclamar a l’Ajuntament els 112.000 euros de la subvenció que el consistori va rebre l’any 2010 per a la rehabilitació del Celler de Carrencà.

El Govern reclama aquesta quantitat argumentant una adjudicació incorrecta de les obres. “La primera constructora que es va encarregar dels treballs va fer un concurs de creditors i per tant vam haver de concedir la cessió a la segona, però tenim un correu electrònic de la Generalitat assegurant-nos que el canvi en l’adjudicació va ser l’adequat”, explica a Línia Vallès l’alcalde Marc Candela. “La sorpresa va arribar quan van acabar les obres, en l’última certificació, quan ens van dir que el canvi en la construcció no havia estat correcta i van començar a reclamar la quantitat”, afegeix el batlle, que assegura no negar “la irregularitat de les obres”, però defensa que el Govern ha d’assumir la seva responsabilitat.

El pròxim pas que farà el consistori serà presentar aquest requeriment al Departament de Governació, però si la Generalitat continua reclamant la quantitat, podrien emprendre accions legals. “Estem disposats a anar fins al final i, si Governació no ens fa cas, presentarem un contenciós administratiu”, conclou Candela.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram